Vi söker extrapersonal till vår nationella telefoncentral 116 006

Är du lyhörd, kommunikativ och drivs av att hjälpa människor? Vi söker nu dig som vill vara en del av ett betydelsefullt arbete där du får möjlighet att göra stor skillnad i andra människors liv.

Just nu söker vi 2 st. timanställda rådgivare till vår nationella telefoncentral 116 006. I rollen som rådgivare arbetar du dagligen med att ge råd, stöd och information till stödsökare genom Brottsofferjourens nationella telefon, mejl och chatt. Du kontaktar den lokala jouren och förmedlar inkomna ärenden samt ansvarar för kontakten med Brottsofferjourens samarbetspartners för informationsutbyte. Vidare registrerar du ärenden i Brottsofferjourens digitala ärendehanteringssystem och förvaltar övriga administrativa uppgifter. Du utgår ifrån vårt kontor i Hammarby sjöstad i Stockholm.