Nya avsnitt av Brottsofferjouren möter

I de senaste avsnitten av Brottsofferjouren möter samtalar vi med Philippa Borgh och Antje Jackelén.

I avsnitt 5 möter Cornelia Johansson från Brottsofferjouren Sverige leg. psykolog Philippa Borgh från företaget Hantera Agera. Tillsammans diskuterar de bland annat konsekvenserna av hot och hat för den utsatta, hur man ska gå tillväga om man blir utsatt och hur stress påverkar hjärnan.

I avsnitt 6 möter Markus Haile från Brottsofferjouren Sverige ärkebiskop Antje Jackelén, Svenska kyrkans främsta företrädare. Tillsammans diskuterar de varför Antje valde att lämna Twitter, när flödet blir fyllt av näthat, att få kritisera kyrkan, och att bli utsatt som kvinna.

Du lyssnar där poddar finns, till exempel via Acast.

Avsnitt 5 kan du också se som ett filmat samtal via vår Youtube-kanal.