Lyssna på Izabelle som fick stöd av Brottsofferjouren

I senaste avsnittet av podcasten Olösta fall – Eftersnack berättar Izabelle om de brott hon utsatts för och det stöd hon fick från Brottsofferjouren.

– Jag gjorde en anmälan och polisen frågade om jag ville ha kontakt med Brottsofferjouren. De informerade om vilken hjälp och stöd jag kunde få och vilken funktion Brottsofferjouren fyllde. Jag sa ja utan att tveka.

– Jag blev kontaktad av en person från Brottsofferjouren i min region och få saker har stillat mitt sinne så mycket som det samtalet. Någon som trodde på en och förstod känslorna man hade.

Jag behövde inte ens förklara. Hon förstod.

Izabelle Åman

Olösta fall

Olösta Fall är en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. Både äldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.