Stöd i samband med våldsdådet i Vetlanda

Du som är direkt eller indirekt drabbad av våldsdåden i Vetlanda kan få stöd hos Brottsofferjouren.

Under gårdagskvällen nåddes hela landet av rapporteringen om den fasansfulla knivattacken i Vetlanda där flera föll offer, vissa med livshotande skador. Våra tankar är med de drabbade, deras anhöriga och hela samhället som påverkats djupt av denna tragedi.

Brottsofferjouren erbjuder kostnadsfritt medmänskligt stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Du som är drabbad av denna händelse kan kontakta vår nationella telefoncentral på telefon 116 006 eller chatta med oss här på hemsidan. Du kan vara anonym om du vill. Telefoncentralen har öppet måndag–fredag kl. 09.00-19.00 och lördag–söndag kl. 09.00-16.00 (lunchstängt kl. 12.00-13.00.).

Du kan också kontakta den lokala Brottsofferjouren Höglandskommunerna direkt.