If you don’t want it to come up that you’ve visited our page you can choose to hide your visit.

Introduktionsdag för nya samordnare

När: Onsdag 01 September 2021
Tid: 08:40-12:00
Plats: Zoom

Du som är ny samordnare (ideell eller anställd) eller ny ordförande på en brottsofferjour är välkommen på digital utbildning den 1 september.

Som samordnare eller ordförande har du en central roll i Brottsofferjourens verksamhet. Denna introduktionsdag fokuserar på samspelet mellan den lokala brottsofferjouren och Brottsofferjouren Sverige samt lokal samverkan mellan brottsofferjourer. Alla arbetsområden ryms inte i den här utbildningen utan den kommer huvudsakligen att innehålla:

  • Brottsofferjourens verksamhetsmål och värderingar
  • Samspelet mellan lokal förening och Brottsofferjouren Sverige.

Introduktionsdagen är avgiftsfri och sker i år digitalt via Zoom. Som deltagare kommer du att få möta stora delar av kansliets personalstyrka, som kommer att berätta om sitt arbete och sin service till föreningarna och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor. Nästa år – förutsatt att pandemin avtagit – kommer du som deltar på denna dag ha möjlighet att besöka kansliet och träffa alla anställda på ”riktigt”.

Du anmäler dig via denna länk och vi behöver din anmälan senast den 25/8 (notera att detta är ett internt evenemang inom Brottsofferjouren).

Varmt välkommen!